Om Pryda Marketing

Pryda Marketing är ett konsultföretag inom marknadsföring. Företaget startades den 1 november 2013. Namnet skapades genom olika ting, bland annat efter min hund, Yda. Tillsammans med PR, som för övrigt är det jag värderar högst inom marknadsföring, bildades namnet Pryda. Marketing tillkom för att ni snabbt ska förstå vad företaget innebär.


Bakom företaget står jag Fanny Lindborg. 26 år gammal och bor i Vinslöv, strax utanför Hässleholm i Skåne med min familj. Här är jag uppväxt och har valt att stanna kvar. Jag tog min examen våren 2013 och kan nu titulera mig som marknadsförare och företagssäljare, B2B, med internationell inriktning. Jag har dessutom läst en del kommunikation och kommer till våren studera ett par strökurser i sociala medier, för att öka min spetskompetens inom detta område.


Jag som person är ansvarsfull och tar mitt arbete på största allvar. För mig är det viktigt att både kunden och jag blir nöjda med mitt arbete. Jag är en social och målmedveten person med hög arbetsmoral. Arbetet är bland annat design, copywrite, social media networks, brand management och public relations. Jag vill gärna hjälpa er med helhetslösningar såväl som små projekt inom marknadsföring.

Big logotype