Tjänster

Brand management

Brand management handlar om analys, taktik och planering om hur varumärket är placerat på marknaden – ett arbete för att utveckla och styra företagets arbete med varumärket i rätt riktning. och skapa finansiellt värdefullt varumärke åt kunden. Mitt arbete genomsyras av ambition och skall vara praktisk, relevant och användbar.

Design

Design handlar om material för digital marknadsföring, till din websida, nyhetsbrev eller din facebooksida för att nämna några exempel. Jag redigerar och producerar bilder åt kunder. Det är skillnad på design och design och det gäller att lyssna på vad du som kund vill ha och, som med all marknadsföring, är det viktigt att hålla sig à jour med trenderna.

Public relations

Public relations handlar om att främja anseendet. PR är kanske en av de viktigaste marknadsföringsåtgärder företag bör verka inom, det främjar företagets renommé eller varumärke – allt för att bygga goda relationer med omvärlden. PR är fantastiskt och vi kan tillsammans skapa en rullande snöbollseffekt – ju mer vi rullar snöbollen, desto större blir den. Ju mer vi arbetar med PR och håller arbetet igång, desto mer gynnar det ditt företag.

Sociala medier

Sociala medier handlar om de sociala medier som vi har i dagens samhälle. Jag personligen tycker det är en fantastisk kommunikationsväg för företag, om inte den bästa. Jag arbetar med Facebook och med internetforum, där företag kommunicerar med sina målgrupper. Internet är en fantastisk portal för marknadsföring och internet är grunden för det som egentligen är sociala medier.

Copywriter

Copywriter handlar om arbete med texter, bland annat som reklamskribent där jag skriver säljande texter åt kunder. Allt från texter till din webshop, artiklar eller krönikor till exempel. Jag prioriterar alltid kvalitet framför kvantitet och ser det som en självklarhet i mitt arbete.